Procés d’acreditació

Passos per acreditar el teu establiment:
  1. Contacteu amb Promoció de la Ciutat de Blanes, Àrea d’Empresa.
    Telèfon 972 35 82 60 ext. 4456 i 4453,  e-mail  empresa@blanes.cat
  2. Visita a l’establiment d’un /a tècnic/a dels laboratoris Altimir per informar i assessorar sobre la idoneïtat de les instal.lacions, processos d’elaboració i manipulació de plats sense gluten i seguretat alimentària.
  1. Determinació per part de l’establiment de la carta de plats i productes aptes per a la dieta sense gluten
  1. Elaboració per part de l’establiment d’una fitxa tècnica d’ingredients per a cadascun dels plats o productes sense gluten
  1. Formació específica de tot el personal de l’establiment
  1. Verificació final de la idoneïtat de les instal.lacions i processos relacionats amb l’elaboració i manipulació dels menús sense gluten
  1. Correcció, si cal, de petites errades
  1. Acreditació establiment “Sense Gluten” i entrega del distintiu identificatiu
  1. L’establiment passa a formar part del llistat d’establiments “Sense gluten” de l’Associació de Celíacs de Catalunya i es publicita a la seva App, web i xarxes socials
  1. Publicitat de l’establiment acreditat a tots els mitjans de promoció de l’Ajuntament de Blanes

Adhesiu Establiment Sense Gluten